Boka kurs i Värmdö kulturskola

I vårt kurs- och anmälnings-system StudyAlong kan du få en överblick av tider för de kurser du är intresserad av. När du bokat kurs får du förutom den vanliga undervisningen kommer du även få tillgång till videolektioner, digitala klassrum, noter och filmer!

Anmäl dig till kulturskolans kurser

Nu öppnar anmälan till kulturskolans kurser. Du anmäler dig genom att boka en ledig tid i kursverktyget.

Detta ingår i StudyAlong

Föräldrar och elever har egna inloggningar. Som förälder kommer du att:

• komma åt Kulturskolans kurskatalog och enkelt kunna boka kurser som intresserar er
  • se information över bokade kurser, tidpunkt, plats, pedagog etc
  • kunna bekräfta och betala erbjudande om fortsatt undervisning
  • kunna följa ditt barns undervisning via iRum (digitala klassrum)

Som elev kommer du att:

• ha tillgång till över tretusen videolektioner filmade av musiker, artister och lärare från kultur-, musik- och musikhögskolor runt om i Sverige
  • kommunicera med din lärare via digitala klassrum (iRum)
  • stärkas i din undervisning genom att läraren kan dela filmer, länkar, noter och bilder på ett lagligt sätt
  • ha en trygg, säker och reklamfri plats för lärande när lusten faller på

Vad är StudyAlong?

StudyAlong.se är ett helhetssystem framtaget för Sveriges kultur- och musikskolor bestående av fyra integrerade delar: kurskatalog, adminverktyg, lärplattform och undervisningsmaterial.

Plattformen är utvecklad sedan 2002 specifikt för kultur- och musikskolors speciella behov. Här kommunicerar man enkelt enskilt eller i grupp med sin pedagog och med andra elever. Man kan också dela material som videolektioner, bilder, noter, pdf:er, anteckningar m.m.

Därutöver kan man ta del av StudyAlongs ständigt växande utbud av videolektioner.

Senast publicerad: 2018-01-08