Avgifter och regler i kulturskolan

Här hittar du information från Värmdö kulturskola om avgifter, köregler, uppsägning av plats och instrumenthyra.

• Ämneskurs i instrumentalspel, sång och basår: 1250 kr
  • Dans, teater: 1250 kr
  • Bild och form, keramik: 1250 kr
  • Kör, ensemble, orkester för elever som inte går annan kurs i kulturskolans regi: 410 kr
  • Ensemble, orkester och körsång för elever som går andra kurser i kulturskolas regi: 110 kr

Samtliga avgifter är per termin och betalas i mitten av innevarande termin.

Avgiften debiteras av kommunens ekonomiavdelning för hela terminen från det första lektionstillfället. Vid utebliven betalning påförs lagstadgade avgifter.

Instrumentuthyrning

Du kan hyra de vanligaste instrumenten av Kulturskolan. Avgiften är 310 kronor per termin.

Följande instrument kan hyras:

• trumpet
  • tvärflöjt
  • klarinett
  • fiol
  • altfiol
  • cello
  • kontrabas
  • tuba
  • trombone
  • horn
  • saxofon
  • nyckelharpa

Följande instrument behöver du själv införskaffa för att kunna börja spela dem på kulturskolan: piano, keyboard, gitarr, elgitarr, elbas, blockflöjt och trumset.

Senast publicerad: 2018-01-03