Kultur för skola och förskola

Vågar du drömma? Dansföreställning. Två Yllen möts i en magisk och musikalisk värld där allt är möjligt! 3-5 år. För förskolan 19 & 20 februari 2018. Foto: Hans Nordelius

Kultur- och fritidsnämnden erbjuder alla förskolebarn och grundskoleelever minst en professionell scenkonstföreställning per termin.

Priser, program och bokning

Förskola och skola betalar 10 kr/barn. Förskolor, dagbarnvådare och hemmavarande föräldrar kan boka biljetter till vårens föreställningar 2018. Boka via bokningsprogrammet kulturboka/varmdo.se.

Se aktuella program under resp. rubrik i högerspalten på denna sida.

Varje skola och klass bokas in i förväg, skolbio på våren och scenkonst på hösten. Program, tid och plats samt klass anges i aktuell kulturfolder för skolan, se högerspalten.

Frågor om bokning

Vid bokningsfrågor ring 073-688 60 90 eller skicka e-post till kultursekreterare Agneta Jörlander: agneta.jorlander@varmdo.se

Senast publicerad: 2018-01-17