Talande webbLyssna

Konferens

Boka en annorlunda konferens på Gustavsbergsbadet och passa på att umgås under avslappnade former med friskvårdstema. Här kan du kombinera din konferens med till exempel en friskvårdsföreläsning. Eller varför inte arbeta med olika samarbetsövningar som sammansvetsar gruppen?

Efter konferensövningarna kan ni slappna av i relaxen, kombinerat med en SPA-aktivitet eller harmonibastu. Avsluta dagen med en fin middag uppdukad vid äventyrsbadets poolområde.

Mötesrum

Plats upp till 14 deltagare. Rummet är fullt utrustat med dator, internetuppkoppling, projektor och skrivmaterial. Detta rum har en dörr i anslutning till relaxavdelningen - vilket är perfekt när man vill kombinera en konferens med friskvårdsaktiviteter.

Boka mötesrum går inte perioden 21 juni till och med 12 augusti.

Relaxavdelningen i anslutning till vår konferensdel

Denna del lämpar sig bäst till avkoppling och samkväm, men fungerar bra som extra utrymme exempelvis för grupparbeten. Relaxavdelningen är speciellt populär under sommarhalvåret, då även soldäcket kan nyttjas! Relaxavdelningen ingår inte grundutbudet, utan bokas separat i samband med konferensbokningen.

Aktiviteter

Vid en konferens kan det vara roligt, eller helt enkelt nödvändigt, att aktivera sig lite. Dels för att få igång blodcirkulationen – och därmed tankeverksamheten. Sedan kan det vara bra att arbeta på gruppdynamiken och samarbetsförmågan i gruppen. Detta arbete kan ske genom olika gruppaktiviteter, som exempelvis ett specialkomponerat gruppträningspass, till att lagvis tävla i en hinderbana i poolen. Det kan också vara en kortare "energipaus" på 15 min, med fika efteråt i stället för den vanliga fikapausen.

Här kommer ett urval av vad vi kan erbjuda:

  • Pausaktiviteter
  • Föreläsningar
  • Gruppträning
  • Bastu/relaxaktiviteter
  • Spaaktiviteter
  • Teambuilding


Evenemang

På Gustavsbergsbadet kan vi anordna små och stora evenemang, allt från möhippa till 90-årskalas. Den röda tråden är att det finns alla möjligheter att ta hand om sig själv och må bra, både på in- och utsidan.

Här arbetar friskvårds- och restaurangutbildad personal, vana att ta hand om människor och att hålla många bollar i luften. Det går bra att boka evenemang hos oss alla dagar och tider.

Har ni egna förslag och idéer, är det inga problem. Vi skräddarsyr evenemang efter era önskemål. På Gustavsbergsbadet finns inga begränsningar!

Senast publicerad: 2018-06-21