Till kommunens startsida
Brunns skola - startsida

Om SchoolSoft

Brunns skola använder lärplattformen SchoolSoft - ett webbaserat verktyg som stödjer elevernas kunskapsutveckling och används gemensamt av elever, vårdnadshavare och skolpersonal.

OBS: Du har väl inte missat knappen på skolans startsida för att logga in dig till SchoolSoft direkt?

I skolportalen hanteras elevernas lärande, kommunikation mellan skolan och vårdnadshavare samt skolans administration.

Detta används plattformen till:

• Planeringar, uppgifter, provschema och resultat
  • Närvarorapportering och frånvaroanmälan
  • Ämnesmatriser och omdömen inför utvecklingssamtal och IUP
  • Betyg
  • Nyheter och kalender
  • Utskrifter av schema och grupplistor

Föräldrar och vårdnadshavare

För att du och ditt barn ska få ut mesta möjliga av verktyget och därmed av skolan bör du logga in i skolplattformen varje dag. Det hjälper dig att följa och stödja ditt barns skolgång.

Du loggar in med det föräldrakonto du fått av din kommunala grundskola eller förskola.

Om du inte har fått några inloggningsuppgifter av din skola kan du be ditt barn informera skolan om det, eller skicka e-post till skolans SchoolSoft-support.

Föräldrar med barn i förskola ska ta kontakt med sin förskola.

Logga in

Klicka här för att logga in i SchoolSoftlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Guider för SchoolSoft

Du som behöver handledning kan titta på videofilmerlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster som visar hur du loggar in och använder olika funktioner.

0 kommentarer har registrerats

Senast publicerad: 2017-01-24

Expedition

Brunns Skola