Frukostakademin

Frukostakademin är nätverksträffar för företagare som arrangeras av Värmdö kommun, Nacka kommun, Stockholms handelskammare, organisationen Företagarna i Nacka och Värmdö samt Skuru IK Handboll.

Målgruppen för Frukostakademin är företagare i Nacka och Värmdö, vi brukar vara ungefär 150 personer vid varje träff. Syftet är att erbjuda deltagarna föreläsningar, möjlighet att möta en spännande person och få ny kunskap samt att under informella former bygga egna nätverk med kolleger.

Företagarna erbjuds också att få presentera produkter, broschyrer och visitkort på plats vid mingelstunden.

Mötena sker på vardagar och vi håller till på olika platser i centrala Nacka och Värmdö. Vi brukar börja vid klockan 08:00 med kaffe och smörgås samt mingel och klockan 08:30 startar programmet med vår inbjudna föreläsare. Cirka klockan 09:30 är vi klara. Träffarna har arrangerats sedan 2005.

Våra möten är kostnadsfria för deltagarna. På den här sidan uppdaterar vi information om kommande träffar med Frukostakademin, håll utkik.

Till Frukostakademins hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

FrukostAkademin 19 januari

På FrukostAkademin i januari bjuder Magnus Helgesson på en föreläsning om entreprenörskap och hälsa. Sista dag för anmälan är 16 januari. 

Varmt välkommen!

Inbjudan och anmälanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Senast publicerad: 2017-12-27

Kontakt

Värmdö kommun
Skogsbovägen 9-11, Gustavsberg
Postadress: 134 81 Gustavsberg
Telefon: 08-570 470 00
varmdo.kommun@varmdo.se


Mer kontaktinformation

Dokument